cal ( @pomegreats ) Twitter Profile

pomegreats

cal

Joined on 5 November, 2017

  • 86 Tweets
  • 7 Followers
  • 92 Following

Ada unicorn, phoenix, dragon, Centaurus, kappa, dan mystical fantasy creature lainnya:'')πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

 0  0  0

THE BEST EPISODE OF DORAEMON EVER!!!!!!!!!!!!!πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

 0  1  0

DORAEMON ADA BAYI UNICORNYAAAA 😭😭😭😭AAAAAAKKK SUKA BANGET πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ πŸ¦„ πŸ¦„

 0  0  0

Replying to @misscicco: I was doing fine, until I woke up.

 0  0  5

Replying to @thandoau: I’m every woman. It’s all in me.

 0  0  13,704

I was doing fine, until I woke up.

 2  0  5

Replying to @swifferstruggle: is this too much to ask for

 0  0  360  Download

Replying to @revinavt_: Sama aku terus ya..

 0  0  14

Replying to @WatchmenID: WandaVision (2021)

 0  0  447  Download

Replying to @organiclavendr: If you could please please retweet this so he can’t hurt anyone else

 0  0  84,044  Download

Replying to @MULAN3Y: β€œcan u stop bouncing ur leg” β€œ can u stop tapping ur fingers” no but i can hit you with my car

 0  0  31,183

Replying to @CORPSE_alt: Sorry i've been quiet and not as active the past few days. Just super overwhelmed and working on a ton of different project…

 0  0  1,763

WandaVision (2021)

 1,297  24  447  Download

Sorry i've been quiet and not as active the past few days. Just super overwhelmed and working on a ton of different projects at once. We'll plan a stream soon. Appreciate y'all sticking around <3

 79,922  2,984  1,763

is this too much to ask for

 2,293  8  360  Download

Sama aku terus ya..

 31  3  14

btw gue juga rada keganggu sih sama spasi sebelum tanda serunya itu hhhhhhhh

 0  0  0

Yaallah kayanya dulu rasanya ga gini deh... Kok ini ada guilty, seneng, tapi takutnya gitu sih 😭😭😭😭

 0  1  0  Download

Kayak.... Bro wait.. I don't think I'm ready yet... Jangan gini dulu 😭😭😭😭

 0  1  0

Mom pls pick me up... I'm scared πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

 0  1  0  Download

Kayak.... COYYYYY KEPIKIRAN DAN NIAT BGT GA SIH LO KOMPAKAN SERAGAMAN GITU MULU?????? Ade aje gitu idenya tiap mau ngumpulll wkwk salut bgt:')

 0  0  0

Quoted @ladazaa

Thread kostum aq n sahabat2 aq lagi arisan,,,, trims ayah @andifa_k udh mau vidioin aq n shabat2 arisan q πŸ₯°β€οΈ

Ibu cucuy dan temannya sehat terus yaaa biar bisa ngehibur begini huhuhu lucu banget πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

 0  1  0

Aku hari ini ngerasa cantik bgt:')πŸ’œ

 0  0  0  Download

Apa kapal laut kalo keberatan jadi tenggelem ya?

 0  0  0

Nonton ulang dunkirk terus mikir, itu kan kapalnya gede ya, yang pertama itu tuh.. Yang emang punya navy sana itu. Nah kenapa ga semuanya dinaekin kesitu aja sih??? Kan masih lega?????? Masih bisa pada diri di dek kapalnya kan sksksk

 0  1  0

β€œcan u stop bouncing ur leg” β€œ can u stop tapping ur fingers” no but i can hit you with my car

 188,253  414  31,183

If you could please please retweet this so he can’t hurt anyone else

 85,726  408  84,044  Download

Quoted @bontlekoma

are you a city girl, hot girl or icy girl?

I’m every woman. It’s all in me.

 38,723  58  13,704

End of content

No more pages to load